搜索

[新闻] 年轻古一、梅林、牛顿大魔王要和奇异博士组队啦

http://marvel.com/news/comics/26 ... e_sorcerers_supreme
This October, Robbie Thompson and Javier Rodriguez assemble a “Dirty Dozen” of magic to combat an evil best left Forgotten in the pages of DOCTOR STRANGE AND THE SORCERERS SUPEREME!
The events of “Last Days of Magic” have left Doctor Strange in a bad way, just as they’ve unleashed a threat that may prove even worse than the Emperikul, the foe who sought to destroy all magic. Now, as The Forgotten travels back in time, Doctor Strange makes a house call to Camelot—and winds up working with a team of Sorcerers Supreme.
十月marvel now的新连载《奇异博士与至尊大法师们》,讲述在魔法最后之日事件后,当被遗忘者归来,奇异博士接通了卡米洛特,组织一个至尊大法师小队

奇异博士

年轻古一,是个男孩纸呀。He’s a teenager and hasn’t yet become the Supreme we know and love

牛顿大魔王

Kushala,原住民大法师there’s Kushala, who is a Native American sorcerer, a powerful Supreme who is haunted by her actions and is bound for redemption

梅林

Nina上世纪50年代的巴西神秘大法师。Nina, a mysterious sorcerer from Brazil in the 1950’s. She’s a fun, noir-inspired character, a total badass who is used to working alone

另外还有未来成为至尊大法师的Wiccan,大概是原子之战那个吧?

小胡子边大胡子了

魔法侧大动作,虽然不知道贵社的黑科技牛顿到底算不算魔法侧的
LZ不去参加学习交流送人头吗

这是冲着电影化去的。先手压杀DC擅长的神话系魔法侧风格人物。

DC的黑暗正义联盟刚刚在动画化运作,电影化调整为0,基本上又要被吊打。

双面人 发表于 2016-8-15 10:01
魔法侧大动作,虽然不知道贵社的黑科技牛顿到底算不算魔法侧的
LZ不去参加学习交流送人头吗 ...

不要,我不想和这坑人的家伙扯上关系,他的刊里的有名有姓的女性除了各路魔法大妈,都没好下场的

Joseph.Fourier 发表于 2016-8-15 10:29
这是冲着电影化去的。先手压杀DC擅长的神话系魔法侧风格人物。

DC的黑暗正义联盟刚刚在动画化运作,电影化 ...

算了,我不认为梅林、牛顿这些短时间内会出现在电影上

能不能告诉我这个大事件是发生在什么时候……被遗忘者又是哪位……这魔法侧的故事很难跟啊

hellohi3 发表于 2016-8-15 22:53
能不能告诉我这个大事件是发生在什么时候……被遗忘者又是哪位……这魔法侧的故事很难跟啊 ...

这故事看起来应该是内战后的,秘密战争后的奇异的故事基本上和外人没什么联动,也没什么参照物

莫甘娜女巫当队友呢还是当路人呢还是当boss呢,梅林都出场了你不露个面说不过去吧

woshenc 发表于 2016-8-16 22:43
莫甘娜女巫当队友呢还是当路人呢还是当boss呢,梅林都出场了你不露个面说不过去吧 ...

也许被遗忘者就是这魔法大妈,被扔到Weirdworld没人记得什么的

头像被屏蔽